Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Με ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Μεταξύ των άλλων θα τεθούν επί τάπητος το «Σχέδιο Στρατηγικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου 2007 - 2013», η δυσλειτουργία των Νοσοκομειακών Μονάδων, η ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής Τουρισμού στη Ρόδο και η αύξηση των Αντικειμενικών Αξιών των ακινήτων.

Η συζήτηση, λόγω της θεματολογίας, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και το κάθε ένα από τα θέματα αυτά θα έπρεπε να εξεταστούν σε ανεξάρτητες συνεδριάσεις λόγω της σπουδαιότητάς τους.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της συνεδριάσεως του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσου έχει ως ακολούθως:
ΘΕΜΑ 1ο: Ολοκληρωμένη παρουσίαση Α’ Φάσης της μελέτης ‘’Σχέδιο Στρατηγικής Ανάπτυξης του Νομού Δωδ/σου 2007-2013’’ από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου κο Νικόλαο Κόνσολα και συνεργάτες του Ι.Π.Α..
ΘΕΜΑ 2ο: Δυσλειτουργία Νοσοκομειακών μονάδων στο Νομό Δωδ/σου.
ΘΕΜΑ 3ο: Ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής Τουρισμού στη Ρόδο.
ΘΕΜΑ 4ο: Αύξηση αντικειμενικών αξιών ακινήτων.
ΘΕΜΑ 5ο: Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου ‘’Ο.Π.Α.Δ.’’. (Θέμα από αναβολή)
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων και εργασιών έτους 2007.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης εκτέλεσης μαθητικού προγράμματος με τίτλο ‘’Γνωρίστε τα Δωδεκάνησα’’.
ΘΕΜΑ 9ο: Συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου Εφήβων έτους 2007.
ΘΕΜΑ 10ο: Ορισμός αντιπροσώπου του Ν.Σ. με τον αναπληρωτή του στην υπό συγκρότηση Επιτροπή για τον χαρακτηρισμό των χώρων (παραλιών) του Δήμου Σύμης ως πολυσύχναστων και ως λουτρικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 περίπτωση γ του Π.Δ. 23/2000.
ΘΕΜΑ 11ο: Ορισμός εκπροσώπου του Ν.Σ. με τον αναπληρωτή του στην υπό συγκρότηση Επιτροπή για τον χαρακτηρισμό των χώρων (παραλιών) της περιοχής δικαιοδοσίας Υπολιμεναρχείου Πάτμου ως πολυσύχναστων ή μη και με θέμα τη δυνατότητα πρόσληψης ναυαγοσώστη (Π.Δ. 23/2000).
ΘΕΜΑ 12ο: Ορισμός Τράπεζας για την κατάθεση των Εσόδων από τα τέλη τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.