Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

EΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ -ΚΑΣΟΥ:ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΟΥ
Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κασου και το επαρχιακό συμβούλιο συγχαίρουν τους μαθητές που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη περίοδο τελειώνοντας το Γυμνάσιο.
Η Κάρπαθος και η Κάσος είναι απο τα πιο απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου με κατοίκους που πολλές φορές νοιώθουν απομωνομένοι και παρ'ολα αυτά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με τις μαθητικές τους επιδόσεις παρά τις δυσκολίες.Η βράβευση, που έγινε στην Παλαιά Βουλή, έγινε παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια των Υπουργων Αιγαίου και Παιδείας και πολλών βουλευτών.Από το Γυμνάσιο Κάσου βραβεύτηκαν η 1)Χειμωνέτου Κατερίνα του Γεωργίου και 2)Φραγκούλη Αγγελική του Γεωργίου.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ

O Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος και κλιμάκιο του Επαρχείου επισκέφτηκαν την Κάσο για την καθιερώμενη κοπή της πίτας στο Δημαρχείο του νησιού. Ο Έπαρχος ,αφού καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε Καλή και δημιουργική χρονιά σε συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου και τον χρόνο αυτό να υπάρχει ένα καλό και δημιουργικό αποτέλεσμα.Επεσήμανε ότι το Επαρχιακό αλλά και το Νομαρχιακό συμβούλιο καθως και το προσωπικό τους είναι πάντα πρόθυμοι και συνεργάσιμοι έτσι ώστε να οδηγήσουν την Επαρχία σε πρόοδο και ευημερία.

Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Κωνσταντίνος Νερατζούλης(Αγία Μαρίνα) και Δημήτριος Γεωργαλάς(Αρβανιτοχώρι) ενώ παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Κάσου Αντώνιος Χατζηπέτρος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικήτας βρετός και οι δημοτικοί συμβουλοι Γιώργος Κουριαντακης,Ρένος Μηνάς,Κώστας Περσελής,Γιάννης Νικολάου,Μαίρη Μαλανδρή και Μανώλης Μαστροπάυλος οι Διοικητες Αστυνομίας,Λιμενικου και Στρατού,Διευθυντές των Σχολείων και των δημοσίων υπηρεσιών,εκπρόσωποι των συλλόγων και οι γιατροί του Π.Π.Ι Κάσου.

ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΑΡΧΟΥ

Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος εκλέχτηκε στην θέση του γενικού γραμματέα του συνδέσμου αιρετων Επάρχων Ελλάδας.Να θυμίσουμε ότι η ίδρυση του συνδέσμου έγινε το Μαίο του 2004 και ήταν μια πρωτοβουλία του Επάρχου