Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Νικητιάδης: <<Αδίστακτος κομματισμός του Υπουργείου Παιδείας εκμεταλλεύεται την αγωνία των νέων στην Δωδεκάνησο>>
Η κομματική εκμετάλλευση των πάντων αποτελεί όπως αποδεικνύεται πάγια τακτική της κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νικητιάδης με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, με αφορμή τις επιλεκτικές διαρροές των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Όπως καταγγέλλει ο Δωδεκανήσιος βουλευτής από την πρώτη στιγμή που οι πίνακες των ονομάτων έφθασαν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προς πιστοποίηση, κινήθηκε ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ενημέρωσε τις Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και τα Γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών για τα αποτελέσματα προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώνουν επιλεκτικώς τους κομματικώς προσκείμενους, χωρίς να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις 24 Ιουνίου.

Ο κ. Νικητιάδης, αφού επισημαίνει την αναταραχή που προκλήθηκε στην κοινωνία της Δωδεκανήσου, σε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους και στις οικογένειές τους καθώς και μεγάλη αγανάκτηση για την επιλεκτική «διαρροή, ζητά από τον Υπουργό να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους, διατυπώνοντας ταυτοχρόνως το ερώτημα κατά πόσο είναι τυχαίο ότι ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.