Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Δελτίο τύπου

Την Παρασκευή 6.6.2008 ο Γιώργος Κασσάρας μετέβη στην Κάσο και παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 184η επέτειο του Ολοκαυτώματος ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Παράλληλα συμμετείχε στην κοινή σύσκεψη που διοργανώθηκε από το Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Δημήτρη στο Δημαρχείο με τους τοπικούς φορείς, τους θεσμικούς παράγοντες και τους επίσημους πολιτικούς προσκεκλημένους.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν συνολικά τα προβλήματα του ακριτικού νησιού με βάση το μνημόνιο που διένειμε ο Δήμαρχος και που αφορούν στα έργα υποδομής στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, στις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις με Πειραιά, Κάρπαθο και Κρήτη και που αφορούν κυρίως στον προγραμματισμό των δρομολογίων, στην χωρητικότητα των πλοίων και στην ακρίβεια των εισιτηρίων, στην ανάγκη πρόσληψης ιατρών, ανέγερσης πολυδύναμου ιατρείου και στην αεροδιακομιδή των ασθενών που ζητούν να επανέλθουν στην προηγούμενη ταχύτερη και ασφαλέστερη κατάσταση με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, την κατασκευή επιτέλους των σφαγείων κ. α..

Ο Γιώργος Κασσάρας στη σύσκεψη δεσμεύτηκε ότι θα ευρίσκεται, όντας αλληλέγγυος, σε διαρκή επικοινωνία με το νησί και τους κατοίκους και θα συντονίζει τη δράση του μαζί τους, θα αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τα προβλήματα με σκοπό την πίεση στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για την επίλυσή τους. Κάτι που ήδη ξεκίνησε να κάνει και από την Κάσο με τηλεοπτικές δηλώσεις και ραδιοφωνική συνέντευξη και την 9.6.2008 στη Ρόδο σε τηλεοπτική συνέντευξη στο ΚΟΣΜΟΣ TV.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου