Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Θεατρική παράσταση στο Α.Ν.Ο.Κ

(φώτο:Νικολέτα Σοφίλα)

Την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008 η Θεατρική Ομάδα της Αδελφότητας Κρητών
Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» παρουσίασε το θεατρικό έργο «…….. και καλά Ξεμπερδέματα» στο Κέντρο Νεότητας του νησιού μας. Ένα έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αιγαίου «Το Θέατρο ταξιδεύει» και επιχορηγήθηκε από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας και Συγγραφέας του θεατρικού έργου κ. Ιωάννης Νιωτάκης, μαζί με την ομάδα του, κατάφεραν να σκορπίσουν το γέλιο, την χαρά, και τον ενθουσιασμό στους 250 περίπου συμπατριώτες μας, που έζησαν μία βραδιά διαφορετική από τις άλλες.

Προλόγισαν την παράσταση η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού
Κα. Μαίρη Μαλανδρή και η Γεν. Γραμματέας της Αδελφότητας Κα Ελένη Αρφαρά.
Τρεις Κασιωτοπούλες ( Ξυδιάρη Ελένη, Ξυδιάρη Εύη και Καμπούρη Εβίτα) ευχαρίστησαν τους συντελεστές της παράστασης προσφέροντας μία ανθοδέσμη και ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Ερωτόκριτος , πρότεινε στον κ. Νιωτάκη την πραγματοποίηση στην Κάσο της πρεμιέρας του επόμενου θεατρικού έργου τους.
Ο κ. Νιωτάκης αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου και ευχαρίστησε, τόσο τον Δήμο Κάσου όσο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό για την άψογη φιλοξενία του τριημέρου που πέρασαν στο νησί μας.

Πιστεύουμε ότι ο ενθουσιασμός των συμπατριωτών μας, δίνει κουράγιο στον Πολιτιστικό Οργανισμό να συνεχίσει να οργανώνει εκδηλώσεις σαν αυτή.