Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Aνακοίνωση ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κάσου

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»                                               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάσος 25-2-2014

                                  Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ»…

Φίλοι, φίλες και συναγωνιστές της Δημοτικής Παράταξης «Κάσος-Νέα Πορεία Ενωτική Κίνηση»,και

Δήμαρχε – επικεφαλής της Παράταξης «Κάσος-Νέα Πορεία Ενωτική Κίνηση»

Με την ανακοίνωσή μας αυτή θα θέλαμε να καταγγείλουμε στους κατοίκους της Κάσου και ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας την αυθαίρετη ενέργεια του νυν Δημάρχου να προβεί σε ανακοινώσεις, ακυρώνοντας τον ρόλο και τη συμβολή μας όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά δρώμενα της Κάσου.

Όπως γνωρίζετε στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, μετά την Κοινή Σύμπραξη, δημιουργήθηκε η Παράταξη “Κάσος-Νέα Πορεία Ενωτική Κίνηση”, με επικεφαλής, τον κ. Ερωτόκριτο Δημήτριο και έναν ομότιμο υποψήφιο, τον κ. Μαλανδρή Μηνά.

Τώρα πως στις 13 Φεβρουαρίου 2014 ο κ. Ερωτόκριτος είναι Δήμαρχος και επικεφαλής μόνο της Δημοτικής Παράταξης “Κάσος-Νέα Πορεία” ; Είναι ανεξήγητο Όχι φυσικά. Με αυτόν τον τρόπο αντιδημοκρατικά, αυθαίρετα και πραξικοπηματικά, δεν ήθελε την παρουσία μας στην συγκέντρωση.

Η απρέπεια στο μεγαλείο της!

Ο σεβασμός στους ψηφοφόρους σας κ. Δήμαρχε έπρεπε να είναι και σεβασμός στους δικούς μας ψηφοφόρους, γιατί και με αυτές τις ψήφους πλειοψήφισε η (κοινή μας) παράταξη και γίνατε Δήμαρχος.

Όσον για τις αναφορές σας στη δημιουργία ενός Κοινού Συνδυασμού,

το μόνο που μπορούμε μα πούμε, είναι ότι καταφεύγετε σε ένα ακόμα «πυροτέχνημα» μια και σας αρέσουν τα όνειρα θερινής νυκτός. Είναι ένα έργο που παίχτηκε στις προηγούμενες εκλογές και όλοι είδαν πως σέβεστε αυτές τις συνεργασίες…

Το νησί μας δεν χρειάζεται λόγια, αλλά έργα. Περισσότερα δεν χρειάζεται να γράψουμε. Θα τα λέγαμε εάν είχατε την ευχαρίστηση – και την ευγένεια- να μας καλούσατε στην Παραταξιακή Συγκέντρωση που συγκαλέσατε.

Μηνάς Μαλανδρής -  Μαίρη Μαλανδρή