Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Πίτας

Picture
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6972264011
Email: yianfrag@otenet.gr,omospo12@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς έκοψε την Πίτα της, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «ΜΠΑΡΜΠΑΛΑΖΑΡΟΣ», στο Π. Φάληρο. 
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο για όλους μας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξενοιασιάς, με καλό φαγητό, κρασάκι και χορό.
Πριν αρχίσει το φαγητό και η μοσυική, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για τους απανταχού συμπατριώτες μας και για τα νησιά μας ιδιαίτερα και διένειμε ενημερωτικό έντυπο με τις τρέχουσες Δωδεκανησιακές δραστηριότητες στην παροικία μας. 

Στην εορταστική εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι βουλευτές Δωδεκανήσου ΝΔ κ Βασίλης Υψηλάντης και ΠΑΣΟΚ καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Καρπάθου-Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλης Συρίγος, ο ταμίας της ίδιας Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος των Μηλίων. Κ. Φραγκίσκος Ράμφος και οι πρόεδροι:
- της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου
- του Συλλόγου Κασίων κ. Γιάννης Ζαχαριάδης
- της Ένωσης Κώων Αττικής « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ » κ. Νίκος Μανούσης
- της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων "Η Παναγιά του Κάστρου" κ. Δημήτρης Ήσυχος
- του Κοινωνικού Συλλόγου Συμαίων « ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» κ. Μιχάλης Μοσκιού
- του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός
- του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Γιάννης Λιγνός

Επίσης, παραβρέθηκαν, η επίτιμος πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Χάλκης κ. Ελένη Παστρούδη, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κ. Κατερίνα Βουρεξάκη και ο γραμματέας κ. Μιχάλης Αλαχούζος, οι εκπρόσωποι της πολιτιστικής ομάδας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» κ Ευδοκία Βουβάλη και κ. Νίκος Παπαδόπουλος, πολλά μέλη ΔΣ Δωδεκανησιακών Σωματείων της παροικίας μας και φυσικά όλα τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας. 
Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε από την συμμετοχή της Νεολαίας μας, από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων, από την Ένωση Συμιακών Νέων «ο Νιρέας», από το χορευτικό συγκρότημα Κάσου, από την Ένωση Λερίων και από την Ένωση Καλυμνίων.
Γραπτά μηνύματα έστειλαν οι βουλευτές Αθήνας ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Πειραιά και Νήσων ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας, Δωδεκανήσου ΑΝ.ΕΛ. κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη και ο τ.Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας