Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση δημοτικής πάραταξης ''ΚΑΣΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ''

           Κάσος 13 /2 /2014    
                                                                                                         
Ο Δήμαρχος  και επικεφαλής  της  Δημοτικής Παράταξης ΚΑΣΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ  Δημήτρης  Ερωτόκριτος συγκάλεσε τα μέλη της  για ν’ αποφασίσουν την παραπέρα  πορεία της  παράταξης και τη στάση της στις επερχόμενες  Δημοτικές εκλογές .
Αποτιμώντας  το έργο  των τελευταίων ένδεκα  χρόνων, εκτιμούμε πως  η Κάσος έκανε πολλά βήματα με θετικό πρόσημο. Και τούτο παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες  που δημιούργησαν τα μνημόνια  των τελευταίων χρόνων με την έλλειψη  μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων ,περικοπή κονδυλίων, πάγωμα των  προσλήψεων κλπ,κλπ.
Με κάθε σεβασμό στους ψηφοφόρους  μας  και σε όσους μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας την αυτοκριτική μας, δεν θ’ αποσιωπήσουμε τα  τυχών λάθη ή παραλήψεις  μας  σε  πολλούς  τομείς . Ένα όμως είναι σίγουρο ,μοναδικός μας στόχος  ήταν και είναι το κοινό συμφέρον,  για το οποίο θα εξακολουθούμε να δίνουμε τις μάχες  μας,  προκειμένου να διασφαλίσουμε  το καλύτερο δυνατό για τον δοκιμαζόμενο Κασιώτη.
Με βάση αυτές τις  σκέψεις,  αποφασίσαμε για τις  ερχόμενες  εκλογές του  Μάη να διεκδικήσουμε δυναμικά τη δημιουργία  ενός κοινού συνδυασμού χωρίς προαπαιτούμενα   ως  προς  το πρόσωπο του επικεφαλής  υποψήφιου Δημάρχου. Είμαστε ανοιχτοί  σε κάθε  ουσιαστικό και διαφανή διάλογο, με όσους  έχουν δηλώσει  και με όσους  προτίθενται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εκλογές. Εκτιμούμε πως είμαστε λίγοι αριθμητικά μπροστά στις απαιτήσεις των καιρών και ο τόπος δεν αντέχει άλλες αντιπαλότητες.
Μόνη προϋπόθεση είναι ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο με επάρκεια  και  ικανό ν’ αντεπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες του νησιού μας.
Θα  προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε ώστε αυτό το δύσκολο εγχείρημα να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η προσπάθεια    έχει να κάνει  με την ανατροπή της απαισιοδοξίας και του αρνητικού κλίματος που έχει  προκύψει τα τελευταία χρόνια στους πολίτες μας, με αποτέλεσμα την μείωση του πληθυσμού  της Κάσου   καθώς και την υποβάθμιση της ποιότητας  της  ζωής των κατοίκων της.
                                                   ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ                                             
                                                             ΚΑΣΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ