Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι Ολυμπιακού-Παλαίμαχοι Καρπάθου/Κάσου

Τα φιλικά δεν σταματούν ποτέ για τους βετεράνους του Ολυμπιακού, αφού είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους, καθώς καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει στο ενεργητικό της 615 επίσημους φιλικούς αγώνες. Και όλοι φυσικά, για καλό σκοπό!
Έτσι λοιπόν, οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα 25/11 στις εγκαταστάσεις «Star football club» στη Βούλα και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Καρπάθου και Κάσου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι των Πειραιωτών, αναφέρει:
«Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό αγώνα θα δώσουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θ’ αγωνισθούν με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του, με την ομάδα βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου που έρχονται για τον αγώνα αυτό με πολυμελή αποστολή παρά το γεγονός ότι η συγκοινωνία μεταξύ των νησιών αυτών με τον Πειραιά είναι μια φορά την εβδομάδα, αλλά η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και το πάθος τους να αγωνισθούν με την ομάδα του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να τους σταθεί εμπόδιο.
Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα στις εγκαταστάσεις του Star football club στη Βούλα τη Δευτέρα 25/11/2013 στις 15:30. Οι βετεράνοι της Καρπάθου και της Κάσου που έρχονται με αρχηγό της αποστολής το Δήμαρχο Καρπάθου κ. Μιχάλη Χανιώτη και τον Πρόεδρο των Βετεράνων κ. Βαγγέλη Ζερβουδάκη θα τιμήσουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση των 3 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και του 40ού πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού ενώ θα τιμήσουν το Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαρίβα.
Μετά τον αγώνα θα δοθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους βετεράνους δεξίωση προς τους βετεράνους των νήσων Καρπάθου και Κάσου».