Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι Ολυμπιακού- Παλαίμαχοι Καρπάθου/Κάσου

Ένα ακόμη φιλικό ματς έδωσαν τη Δευτέρα οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τους παλαίμαχους της Καρπάθου και της Κάσου στο star football club της Βούλας. Οι «ερυθρόλευκοι» και πάλι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο με το νικηφόρο 11-3, δείχνοντας ξανά πως η μπάλα δεν... ξεχνιέται!

Οι σκόρερ του Θρύλου ήταν οι Γεωργουδάκης (5), Κακλαμάνος (2), Σιδέρης (2), Προτάσοφ και Μπονόβας. Για τους νησιώτες σκόραραν οι Γιαλουράκης, Λέκκας, Σακελάκης.
Φυσικά στο φιλικό οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τον Κώστα Παπάζογλου ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή και κράτησαν πριν το ματς ενός λεπτού σιγή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Λάλας, Χόρτσας, Σιδέρης, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης, Κακλαμάνος, Προτάσοφ, ενώ έπαιξαν και οι Λουτσιάνο, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Κουμαριάς, Γκαβέζος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Μαλδάζης, Πασάς.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΚΑΣΟΣ: Χανιώτης, Ζερβουδάκης, Πεπελάσι, Νασόπουλος, Καφετζής, Κοντονικόλας, Εκίζογλου, Σπανός, Ζαμαλής, Τακόπουλος, Διακομανώλης, Μαγιάφης, Γεραπετρίτης, Λάμπρου, Σακελάκης, Σοφίλας, Κοντονικόλας Μ., Μαλιχουτσάκης, Αντώνης Καραγιαννάκης, Λέκκας, Γιαλουράκης.

Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν και οι Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Σταμάτης, Σορώτος, Ριγούτσος, Ντουλγέρογλου, Τζανετουλάκος.

Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του φιλικού οι παλαίμαχοι της Καρπάθου-Κάσου τίμησαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα τρία σερί πρωταθλήματα των «ερυθρόλευκων» και τα 40 συνολικά! Την πλακέτα παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Αγραφιώτης.
Πηγή:gavros.gr