Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πάλεψε ο Σπάρτακος


Στο χθεσινό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Γ' Κατηγορίας της Ένωσης Ανεξάρτητων Ομάδων Αττικής, ο Σπάρτακος Κάσου απέδειξε ότι διαθέτει ψυχή και αγωνιστικότητα. Κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας Αίολο Νέου Κόσμου, και με αποστολή μόλις 12 παικτών, κατάφερε να προηγηθει με 2-0 στο ημίχρονο και με 3-1 στα μέσα του 2ου ημιχρόνου, αλλά δυστυχώς στο τέλος προδόθηκε από την έλλειψη αλλαγών και λόγω της κούρασης δέχθηκε 4 γκολ στα τελευταία 20 λεπτά.

Λόγω και των πολλών απουσιών, ο Σπάρτακος Κάσου έπαιξε για πρώτη φορά με σύστημα 3-6-1. Η επιλογή του προπονητή δικαιώθηκε, καθώς από τα πρώτα λεπτά η ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Πρώτη χαμένη κλασική ευκαιρία από τον Κακομανώλη που δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ. Στη συνέχεια το γκολ από τον Α. Σούλτη, καθώς μετά από πάσα του Κακομανώλη βρέθηκε μόνος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού πρώτα προσποιήθηκε πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Ακολούθησε το γκολ του Ν. Μοσχονά στο επίσημο ντεμπούτο του, μετά από ασίστ του Μ. Βαρσάνη. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες από τους Σούλτη, Μοσχονά και Βαρσάνη.
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι αντίπαλοι μείωσαν σε 2-1, αλλά σχετικά γρήγορα, ο Σπάρτακος πέτυχε και 3ο γκολ με σκόρερ τον Β. Μηνά, ο οποίος βρέθηκε σε θέση έξω δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και με μακρινό συρτό σουτ κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Σπάρτακου. Οι Κασιώτες είχαν κι άλλες ευκαιρίες, με τον Κ. Χατζίκο, τον Σούλτη και τον Βαρσάνη. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να πετύχει ένα 4ο γκολ που θα έδινε ένα μεγάλο αβαντάζ στην εξέλιξη του αγώνα και το πλήρωσε. Από το 60' και μετά η κούραση από την υπερπροσπάθεια άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών και από το 70' και μετά δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο ρυθμό του αγώνα. Έτσι δυστυχώς ο Σπάρτακος έχασε την ευκαιρία να πετύχει μία σπουδαία νίκη.
Μέχρι να εμφανιστούν τα σημάδια της κόπωσης, όλοι οι παίκτες της ομάδας επέδειξαν αστείρευτο πάθος και αγωνιστικότητα και δεν υστέρησε κανείς. Συνολικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα διακρίθηκαν οι Κ. Χατζίκος, Β. Χατζηβασίλης και Μ. Κακομανώλης. 

Αγωνίστηκαν οι:
Μ. Σουλτανάκης, Α. Χωριανόπουλος, Β. Χατζηβασίλης, Β. Μηνάς, Μ. Βαρσάνης, Τ. Πολυχρόνης, Γ. Πατηνιώτης, Κ. Χατζίκος, Ν. Μοσχονάς, Μ. Κακομανώλης (C) και Α. Σούλτης.
Αλλαγή: Σ. Σπανέας (αντί του Ν. Μοσχονά, λόγω τρ.)