Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κασιώτισσα τραγουδίστρια με το συγκρότημα της το Σαββάτο στο Gazarte !

Theodore, Paul et Gabriel
opening act: Daphne ʽn the Fuzz


16 Νοεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 22.00



Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο project που μας έρχεται από την καρδιά του Παρισιού. Τρία κορίτσια. Η Theodore(εγγονή του συμπατριώτη μας αρχιτέκτονα Νικολάου Μαστρανδρεα ), η Paul και η Gabriel. Ένας αφοπλιστικός δυναμισμός , με έκδηλες τις indie rock καταβολές των τριών μουσικών και μία pop διάθεση η οποία όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει από το πιο mainstream μέχρι και το πιο εναλλακτικό κοινό.

Μία οικονομική αναλύτρια ,μία νεαρή ηθοποιός και μία κινηματογραφίστρια ένωσαν με έναν μοναδικό τρόπο την καλλιτεχνική τους παιδεία ,συνέλεξαν εμπειρίες και ήχους, για να συνθέσουν μία από τις πιο ελκυστικές και παράλληλα ρετρό μουσικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων, χαρίζοντας στην ευρωπαική σκηνή αλλά και τη χώρα μας μια νέα μουσική πρόταση.

H Pauline Thomson έχοντας ως συντροφιά την αγαπημένη της Gibson, η Theodora Delilez και τέλος η Gabriel Clemence με την τόσο χαρακτηριστική, αισθαντική αλλά και συνάμα σκληρή χροιά της , θα επισκεφτούν την Αθήνα για μία και μόνο εμφάνιση στο Gazarte, στις 16 Νοεμβρίου, με σκοπό να γνωριστούν από κοντά με το αθηναικό κοινό, αλλά και να παρουσιάσουν το νέο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "Please Her, Please Him " .

Η Theodore ,η Paul και η Gabriel συνέθεσαν μία συλλογή τραγουδιών οι οποίες ίσως να φανερώνουν έκδηλα πληθώρα μουσικών καταβολών, αλλά και συγχρόνως μία συγγραφική ελευθερία που ξεκινάει από την dream pop και καταλήγει σε μία στέρεη , όσο και συγκινητική και αληθινή προσέγγιση της retro διάθεσής τους. Η γυναικεία κομψότητα ,συναντά την “αγαρμποσύνη” της εφηβείας και δημιουργεί ένα ευφάνταστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Ο δίσκος «Please Her, Please Him» κυκλοφορεί σύντομα από τη Mahayana Records.