Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Θεατρική σκηνή Κάσου στο Πειραικο σύνδεσμο

 Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το βράδυ, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και τον Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων παρουσίασαν την «Θεατρική Σκηνή Κάσου», στο θεατρικό έργο του Γιώργου Χαδιώτου «Το φευγιό», στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» (Καραΐσκου 104, 2ος όροφος).
Γέμισε η μεγάλη αίθουσα Πειραιώτες αλλά και Κασιώτες, λοιπούς Δωδεκανήσιους και φίλους που προσήλθαν να τιμήσουν την εκδήλωση και να δουν γνωστούς από τα παλιά.
Χαιρετισμούς απεύθυναν, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Μαίρη Τσανάκη, ο Πρόεδρος των Δωδεκανησίων κ. Γιάννης Φραγκούλης, που τόνισαν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται από τα νησιά για να κρατηθούν όρθια.
Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τις κυρίες, Ριρή Καστρινάκη, Αγγελική Χρόνη, Αλυφαντή, Άννα Βάσιλα, Ντίνα Τρουπιώτη, Λίτσα Συντιχάκη, την Ζωγράφο κ. Βίκυ Τατσοπούλου, τον κ. Σάββα Λεπτουργίδη, τον κ. Νίκο Πολίτη των Ολυμπιτών Καρπάθου, τον Στρατηγό Γιάννη Τετράδη, τον πρώην Αναπληρωτή Νομάρχη κ. Γιάννη Γερωνυμάκη, τον Δικηγόρο κ. Ευάγγελο Δήμοβιτς, τους Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, την συνεργάτιδά μας κ. Βαρβάρα Τσιάλτα, τον Εκπαιδευτικό κ. Ανδρέα Δημάκη.

Ελένη Κανατσέλη

Πηγή: Η φωνή των Πειραιωτών