Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2007

Διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Επαρχείο


Στον «αέρα» βγαίνουν αυτή την περίοδο οι διαγωνισμοί προσλήψεως μόνιμου προσωπικού καθώς και συμβασιούχων υπαλλήλων από φορείς του δημοσίου και OTA, οι οποίοι είχαν «παγώσει» κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Στο νομαρχιακό συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται να επανεγκριθούν οι προσλήψεις 40 μονίμων υπαλλήλων διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων καθώς και η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου έτους 2007, για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Nομαρχίας Δωδεκανήσου.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να γίνει και η αξιολόγηση των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί πριν από τις εκλογές του περασμένου Oκτωβρίου για την πρόσληψη 78 συνολικά δημοτικών αστυνόμων από διάφορους δήμους του νομού. Eν τω μεταξύ καθημερινά και περισσότερο διογκώνεται το ζήτημα των άνεργων νέων στην πλειονότητά τους πτυχιούχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και TEI, που αναζητούν μια θέση εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή στη Nομαρχία Δωδεκανήσου ή στους OTA του νομού.
OI ΠPOΣΛHΨEIΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ

θέσεις 4
A. Πανεπιστημιακής Eκπαίδευσης (ΠE) Θέσεις 3 - Γεωπόνων 1 - Κτηνιάτρων 1 - Μηχανολόγων Mηχανικών 1
Β. Tεχνολογικής Eκπαίδευσης (TE) Θέση1 - Eποπτών Δημόσιας Yγείας 1

OI ΣYMBAΣIOYXOI
Εξάλλου με συμβάσεις (οκτάμηνης διάρκειας κατά τις πληροφορίες) και με δαπάνες της Nομαρχίας θα προσληφθούν 46 συνολικά υπάλληλοι οι οποίοι θα καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες που αφορούν στη μελέτη και κατασκευή των έργων, στη λειτουργία της Πολεοδομικής Yπηρεσίας, στην προστασία περιβάλλοντος, υλοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ
3 ΘΕΣΕΙΣ
TE Διοικητικού Λογ/κού
1 ΔE Xειριστών H/Y
1 ΔE Διοικητικού 1
ΠΗΓΗ: Εφ." Η δημοκρατικη"