Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

Βράβευση αριστούχων μαθητών


Η Λέσχη Lions Ρόδου σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, έχουν οργανώσει τα τελευταία χρόνια εκδηλώσεις για την βράβευση των καλύτερων μαθητών της Γ’ Λυκείου του νομού μας, την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, με μεγάλη επιτυχία.
Για φέτος αποφάσισε να βραβεύσει ένα παιδί από κάθε Λύκειο, ή Γυμνάσιο που διαθέτει τάξεις Λυκείου, που έχει το μεγαλύτερο βαθμό προαγωγής από τη Β’ και τη Γ’ τάξη. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από τους αριστούχους μαθητές που πρώτευσαν στα σχολεία τους, θα βραβευθεί και ο καλύτερος μαθητής από κάθε Λύκειο του νομού ανεξάρτητα του βαθμού που είχε στη Β’ Λυκείου.
Είναι μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν τα παιδιά των μικρών νησιών, όπου η έλλειψη ανταγωνισμού, η απουσία φροντιστηρίων αλλά και οι ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης δεν ευνοούν πολύ υψηλές βαθμολογίες, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λέσχης Λάινς.
Βραβεύονται συνολικά 36 παιδιά από τα οποία 20 προέρχονται από σχολεία των νησιών εκτός Ρόδου.
Τα παιδιά με ένα συνοδό τους θα έρθουν από τα νησιά με έξοδα της νομαρχίας και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της πόλης μας, από τη Λέσχη Lions Ρόδου.
Την Κυριακή η Λέσχη οργανώνει εκδρομή με ξενάγηση στην πόλη και τα γύρω αξιοθέατα για τα παιδιά και τους συνοδούς τους από τα νησιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 18.00.
Aπό τις Λυκειακές Τάξεις Κάσου βραβέυεται ο μαθητής της Γ΄Λυκείου Μανούσος Εμμανουήλ του Σταύρου με βαθμό προαγωγής 18 8/11.
Πηγή: Εφ. " Η Ροδιακή"