Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εορτασμός επετείου ενσωματώσεως στις Η.Π.Α.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας που θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, για την επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Γιώργος Νικητιάδης.
Ειδικότερα ο κ. Νικητιάδης αναχωρεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 για Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δωδεκανησιακή Ομοσπονδία των Η.Π.Α. και του Καναδά για τον εορτασμό της 62ης επετείου από την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.
Το Σάββατο ο κ. Νικητιάδης πρόκειται να παραστεί σε χοροεσπερίδα που διοργανώνει η Δωδεκανησιακή νεολαία όπου θα απευθύνει χαιρετισμό. Την Κυριακή το πρωί θα παραστεί στη δοξολογία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια και αμέσως μετά θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τον εορτασμό της ενσωμάτωσης στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Νικητιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παρατεθεί προς τιμή του από τη Δωδεκανησιακή Ομοσπονδία σε ένα από τα ελληνικά εστιατόρια της Αστόρια, στο οποίο θα παρευρεθούν τα προεδρεία των Δωδεκανησιακών συλλόγων με τα Διοικητικά Συμβούλια και με άλλα στελέχη της Δωδεκανησιακή παροικίας.
Στο περιθώριο των επίσημων εκδηλώσεων ο κ. Νικητιάδης έχει προγραμματίσει συνεντεύξεις και επαφές με ομογενειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.