Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επιτυχίες Κασιωτών μαθητών στο στίβο!


Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα Ρόδου από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής η πανδωδεκανησιακή φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου γυμνασίων-λυκείων με τη συμμετοχή 250 μαθητών-μαθητριών που έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν για τη διάκριση.Από το Λύκειο Κάσου,συμμετείχαν 7 αθλητές και αθλήτριες,και σημειώθηκαν 2 επιτυχίες καθώς ο Περσελής Εμμανουήλ του Αλέξανδρου κατέλαβε τη δευτερη θέση στα 800μ. αγοριών και ο Περσελής Χρήστος του Εμμανουήλ κατέλαβε επίσης τη δευτερη θέση στα 1500μ. αγοριών.

Στους χθεσινούς αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές-αθλήτριες σχολείων από Ρόδο, Σύμη, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Κάσο και Κάρπαθο. Αυτοί που έπιασαν τα όρια από τα γυμνάσια και τα λύκεια πήραν την πρόκριση για την β’ φάση που θα γίνει 19-22 Απριλίου για το νότιο όμιλο στην Ιεράπετρα.

Τους αγώνες παρακολούθησαν από κοντά αρκετοί καθηγητές, γονείς και απλοί φίλοι του κλασικού αθλητισμού. Εκεί ήταν η προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, Ειρήνη Γιαλλουράκη και ο Μιχάλης Παυλούς, επιτελικός τεχνικός, συντονιστής της ΕΣΤΑ και υπεύθυνος για την εθνική ομάδα νέων ανδρών-γυναικών στο ΣΕΓΑΣ.

Από την πλευρά μας να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες από το Λύκειο Κάσου,καθώς και τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής τους,καθώς παρά τις αντιξοότητες(έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων κτλ.)κατάφεραν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα!